اظهارات رئيس جمهور در خصوص تجميع قدرت در يک نهاد انقلابي که در همايش ملي ارتقاي سلامت اداري و مبارزه با فساد بيان شد، بدون فوت وقت به تيتر يک رسانه هاي معاند و خارجي قرار گرفت و خبرنگاران ضد انقلاب در قالب تيترها و گزارش هاي متعدد سعي کردند که سپاه و بسيج را مورد هدف قرار داده و آن ها را مصداق بارز سخنان روحاني عنوان کنند.
به گزارش سلام لردگان،، حجتالاسلام حسن روحاني رئيسجمهور کشورمان طي هفته گذشته در همايش ملي ارتقاي سلامت اداري و مبارزه با فساد در سالن اجلاس سران اظهارداشت: همه ما در بيانات و اظهاراتمان در طول نهضت اسلامي از رژيم گذشته به عنوان رژيم فاسد پهلوي ياد ميکرديم يکي از دلايل حرکت مردم در برابر رژيم سابق اين بود که آن رژيم هم فاسد بود و هم مفسد.
وي افزود: مردم انقلاب کردند تا کشور از فساد پاکسازي شود، مردم انقلاب کردند تا هيچ مفسدي بر صندلي حکومت و رياست تکيه نزند.
رئيسجمهور اظهارداشت: اگر خدايي ناکرده ما در مبارزه با فساد ناتوان باشيم اين به مفهوم ضعف انقلاب اسلامي، ناتواني انقلاب و دست نيافتن به يکي از اهداف مهم انقلاب اسلامي است.
رئيسجمهور خاطرنشان کرد: اينکه امام راحل در زمينه مبارزه با فساد و تباهي در بخش هاي مختلف سخن ميگفتند و فرمان ميدادند و تاکيد ميکردند و اينکه مقام معظم رهبري مسئله فساد را در کنار فقر و تبعيض قرار دادهاند و خواستهاند که جامعه ما از فقر و فساد و تبعيض مبرا باشد به معناي اهميت اين هدف مهم براي همه مسئولين است.
روحاني يکي ديگر از راههاي مبارزه با فساد و نظارت بهتر را گسترش دولت الکترونيک دانست و گفت: ما بايد دولت الکترونيک را گسترش دهيم و مردم نياز به مراجعه نداشته باشند و همه مکاتبات از طريق الکترونيکي انجام پذيرد و اين بعد نظارتي را بهتر و قويتر خواهد کرد و فساد کاهش مييابد.
وي همچنين برايجاد فضاي رقابتي و از بين بردن تجميع قدرت تاکيد کرد و در ادامه گفت: بايد تجميع قدرت را از بين ببريم. با تجميع يک قدرت در نهاد فساد درست ميشود؛ اگر تفنگ، پول، قدرت، روزنامه، سايت و تبليغات در يک جا جمع شد حتما فساد است؛ دنيا عقلش رسيده که قدرتها را تفکيک کرده است.
رئيسجمهور در ادامه يادآور شد: ما در مجلس يک سال گرفتار بوديم که دستگاه اطلاعاتي کشور به دستگاه نظامي داده شود که در اين باره صحبتها زياد شد و از امام(ره) سؤال کرديم و سپس ما يک وزارتخانه درست کرديم. کار سختي بود براي اطلاعات درست کردن وزارت اطلاعات اما اين کار را کرديم که مجلس نظارت کند و در وزارت اطلاعات هم گفتيم نيروي مسلح وجود نداشته باشد که بتوان کنترل کرد والا اگر تفنگ، روزنامه، قدرت و خبرگزاري را همه در يک نهاد جمع کرديم ابوذر و سلمان هم باشد فاسد ميشود.
روحاني ادامه داد: اين ها اشکالآفرين است و تجميع قدرت در يک جا فساد است؛ چرا قواي سهگانه درست شد؟ يک دولتي درست ميکرديد که خودش قانون وضع کند و اجرا کند.
وي اضافه کرد: تفکيک قوا براي کنترل قدرت است و حتي بالاترين مقام کشورمان يعني رهبر معظم انقلاب هم بر قانون اساسي اهتمام دارند.
روحاني تصريح کرد: حتي شاهديم در کنار رهبري نيز مجلسي درست شده تا بتواند در شرايطي روي صفات اين مقام هم نظارت کند و اين هم در زمان امام(ره) و حضور ايشان به امضا رسيد و اين اصول درست شد.
روحاني با مطرح کردن اين پرسش که چرا اين اصول درست شده،گفت: تمامي اينها به اين خاطر است که هر قدرتي که رويش نظارت نباشد مشکل پيش ميآيد؛ نظارت بر هر موردي و هر جنبهاي را بايد درست کنيم تا فساد ايجاد نشود.
متاسفانه بازهم دشمنان اين آب و خاک از اظهارات رئيس جمهور کشور شاد شده و بدون فوت وقت ضمن غرض ورزي در بيان مطالب، برخي سخنان وي را به تيتر يک رسانه هاي معاند و خارجي تبديل کردند. به اصطلاح خبرنگاران رسانههاي ضد انقلاب در قالب يادداشتها و گزارش هاي ضمن درج تيترهاي تند و هدف دار سعي کردند که نهادهاي انقلابي موجود در کشور به ويژه سپاه و بسيج را مورد هدف قرار داده و آن ها را مصداق بارز سخنان روحاني عنوان کنند.
بي بي سي، ديگربان ، دويچهوله و ديگر رسانه هاي غربي و معاند با نظام نيز در مطالبي جداگانه و البته منبعث از يک اتاق فکر خاص، سپاه و بسيج را به فساد مالي متهم کردند. در حالي که فعاليت نهادهاي انقلابي در کشور همواره روشن بوده و توسط دستگاه هاي نظارتي داخلي کنترل ميشون، به نظر ميآيد به دليل مواضعي که اين نهاد در برابر دشمنان اتخاذ کرده بازهم مورد هجمه و حمله مستکبرين و منافقين قرار گرفته است که البته تاريخ تاييد کرده که اين موضوع براي ملت ايران به امري عبث، پوچ و مضحک تبديل شده است.
اين اقدام دشمن در حالي صورت گرفت که رئيس جمهور سال گذشته با حضور در مجمع ساليانه فرماندهان سپاه طي سخناني اعلام کرد: از سپاه ميخواهيم بخشي از بار دولت و البته نظام را بر دوش بگيرد. بنده با فرماندهکل سپاه صحبت کردم که سپاه در چند پروژه بزرگ ملي بار را بر دوش بگيرد.
روحاني تاکيد کرد: به عنوان رئيسجمهور از سپاه ميخواهم در دو بخشي که دولت با مشکل مواجه است پاي کار بيايد و کمک کند تا مردم شاهد خلوص و ايثار سپاه در شکست دشمن در حوزه معيشت مردم و توليد باشند.
به هر حال انتظار آحاد جامعه اين است که مسئولان و صاحب نظرات در کشور مراقب بازتاب سخنان خود باشند و ناخواسته ابزار تبليغاتي براي دشمنان قسم خورده اين مرز و بوم فراهم نکنند.
خدماتي که توسط نهادهاي مختلف انقلابي از کميته امداد گرفته تا سپاه پاسداران درسازندگي کشور انجام گرفته و حتي پروژه هايي که در حال حاضر توسط اين ارگان ها ساخته ميشود خاري در چشم دشمنان بوده و هست است چرا که آن ها نميتوانند پيشرفت بدون اتکا به غرب ايران را ببينند و از آن واهمه دارند. به همين دليل نوک پيکان حمله به ايران هميشه به سوي اين نهاد ها بوده است.
هياهوي اخير رسانههاي ضد انقلاب عليه اين نهادهاي انقلابي يکبار ديگر بر کارآمدي اين نهاد پرتوان عليه توطئههاي دشمنان ايران مهر تاييد زد و نشان داد سپاه و بسيج همچنان خاري در چشم دشمنان ملت ايران است.
اين القاي دشمن درحالي است که امام راحل(ره) و حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب همواره بر فلسفه وجودي سپاه و بسيج در تمام ميدان ها تاکيد داشته اند و اين نهاد را همواره يار و ياور انقلاب خوانده اند.
در پايان به برخي از تاکيدات رهبر کبير انقلاب و حضرت آيت الله خامنه اي اشاره ميشود.
معمار کبير انقلاب امام خميني(ره):
** «من به طور جداً و اکيد مي گويم که انقلاب و جمهوري اسلامي و نهاد مقدس سپاه پاسداران اسلامي که به حق از بزرگ ترين سنگرهاي دفاع از ارزش هاي الهي نظام ما بوده و خواهد بود، به وجود يکايک شما (پاسداران) نيازمند است.»
**شما اين را بدانيد که من به شماها علاقه دارم ، به پاسدارها علاقه دارم، پاسدارها بودند که مملکت ما را در چنين زمانيکه هيچکس نميتوانست حفظ بکند، حفظ کردند ، الان هم حفظ ميکنند. اين يک علاقه الهي است که ما به شما داريم. «صحيفه نور جلد 10 صفحه238 »
**من تا آخر پشتيبان ارتش وسپاه و بسيج خواهم بود و تضعيف آنان را حرام ميدانم.«صحيفه نور جلد21 صفحه118 »
** از اين حملات اجانب، انسان ميفهمد که سپاه براي ايران و اسلام مفيد است. «صحيفه نور جلد 15 صفحه199»
**آخرين فرمان امام را به سپاه در 26 شهريور 67: واجب است پيشکسوتان جهاد و شهادت در همه ي صحنه ها حاضر و آماده باشند و از کيد و مکر جهانخواران و آمريکا و شوروي غافل نمانند.
رهبر معظم انقلاب حضرت آيت الله خامنهاي:
** ايشان در ديدار اعضاي مجمع عالي بسيج مستضعفين عرصه فعاليت بسيج را نامحدود و بي پايان خواندند و اظهار داشتند: عرصه هاي دفاع، سازندگي، سياست، اقتصاد، هنر، علم و فناوري، تشکل هاي مذهبي، و در واقع همه عرصه ها، ميدان حضور بسيج است.
**عرصهى بسيج يک عرصهى عمومى است؛ نه مختص يک قشر است، نه مختص يک بخشى از بخشهاى جغرافيائى کشور است، نه مختص يک زمانى دونِ زمان ديگرى است؛ نه مختص يک عرصهئى دون عرصهى ديگرى است. در همهى جاها، در همهى مکانها، زمانها، عرصهها و در همهى قشرها، اين وجود دارد. اين معناى بسيج است. 89/4/2
انتهاي پيام/
منبع: دانا